Για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά των χαλυβουργών

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας συνεχίζει την προσπάθεια τρομοκράτησης των απεργών χαλυβουργών, επιδιώκει την ποινικοποίηση του αγώνα τους, με την κατάθεση και νέων ασφαλιστικών μέτρων. Όσες προσπάθειες και αν έκανε δεν τα κατάφερε, έπεσαν στο κενό. Και αυτό οφείλεται στην ενότητά τους, στην ανυποχώρητη στάση τους, στην αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε και συνεχίζεται από χιλιάδες εργαζόμενους στη χώρα μας αλλά και από όλο τον κόσμο.

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους την νεολαία, τα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον αγώνα των απεργών χαλυβουργών. Να ορθώσουν τείχος προστασίας απέναντι στον Μάνεση και τις επιδιώξεις του. Να υπερασπιστούν τη Διοίκηση του Σωματείου και τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών.

Οι απεργοί χαλυβουργοί βρίσκονται στην 204η  μέρα απεργίας. Δίνουν έναν περήφανο-σκληρό μακρόχρονο αγώνα απέναντι στις αξιώσεις της εργοδοσίας .

Απαιτούν να γυρίσουν πίσω οι 119 απολυμένοι και δουλειά με δικαιώματα.

Η ποινικοποίηση, ο απεργοσπαστικός μηχανισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ υποδέχθηκε στα γραφεία του τον...

Για τον καταστροφικό σεισμό στον Παναμά

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των συνδικάτων της...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στην Motor Oil

Άλλο ένα προδιαγεγραμμένο εγκλημα. Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των εργοδοτικών και κρατικών δολοφονιών...