ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθήνας με την απόφασή του έκρινε ότι η λέξη απεργοσπάστης είναι αδίκημα και τιμώρησε τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου εργατών δήμου Ηλιούπολης σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή.

Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για χτύπημα του δικαιώματος της περιφρούρησης του αγώνα από τους εργαζόμενους και “βγάζει λάδι” τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες που υπερασπίζονται το δικαίωμα στην απεργοσπασία.

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. χρόνια τώρα προσπαθούν να φιμώσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που περιφρουρεί και υπερασπίζεται την οργάνωση της πάλης κατά της αντεργατικής πολιτικής, αξιοποιώντας όλες τις μορφές που αποφασίζουν οι εργαζόμενοι.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες Σάββατο 29/8 19:30 στου φουαγιέ...

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Volkswagen

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Volkswagen στη Γερμανία, που αγωνίζονται ενάντια...
00:09:11

Παρέμβαση του Ανδρέα Καργόπουλου στα Παραπολιτικά fm για πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Ακούστε την παρέμβαση του προέδρου της ΟΛΜΕ , Ανδρέα Καργόπουλου, στα Παραπολιτικά fm, για τα προβλήματα...