Σε απολύσεις προχωρά ο ιδιοκτήτης του Έθνους, κ. Μπόμπολας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον ιδιοκτήτη του Έθνους Μπόμπολα ο οποίος προχώρησε στην απόλυση της εργαζόμενης Πόπης Χριστοδουλίδου που δούλευε 25 χρόνια στην εφημερίδα.

      Θεωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβο (πρόσφατα ανέλαβε δημόσια έργα στην Αλβανία κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ) σαν «αντιπαραγωγική». Θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αντιστέκονται, που συμβάλλουν στην οργάνωση της πάλης στο χώρο δουλειάς, που συμπορεύονται και παλεύουν με το ταξικό εργατικό κίνημα. Η συναδέλφισα πρωτοστάτησε στην μάχη για να μην περάσει η προσπάθεια της εργοδοσίας για την κατάργηση των ΣΣΕ και αντικατάσταση τους με  ατομικές συμβάσεις.

     Θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αμείβονται με τις ΣΣΕ, με δικαιώματα. Να τους αντικαταστήσει με φθηνούς εργαζόμενους.

     Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στις επιδιώξεις της εργοδοσίας. Τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με όλους τους τρόπους και τις μορφές, απαιτώντας να ανακληθεί η απόλυση.     

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...