Σε απολύσεις προχωρά ο ιδιοκτήτης του Έθνους, κ. Μπόμπολας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον ιδιοκτήτη του Έθνους Μπόμπολα ο οποίος προχώρησε στην απόλυση της εργαζόμενης Πόπης Χριστοδουλίδου που δούλευε 25 χρόνια στην εφημερίδα.

      Θεωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβο (πρόσφατα ανέλαβε δημόσια έργα στην Αλβανία κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ) σαν «αντιπαραγωγική». Θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αντιστέκονται, που συμβάλλουν στην οργάνωση της πάλης στο χώρο δουλειάς, που συμπορεύονται και παλεύουν με το ταξικό εργατικό κίνημα. Η συναδέλφισα πρωτοστάτησε στην μάχη για να μην περάσει η προσπάθεια της εργοδοσίας για την κατάργηση των ΣΣΕ και αντικατάσταση τους με  ατομικές συμβάσεις.

     Θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αμείβονται με τις ΣΣΕ, με δικαιώματα. Να τους αντικαταστήσει με φθηνούς εργαζόμενους.

     Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στις επιδιώξεις της εργοδοσίας. Τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με όλους τους τρόπους και τις μορφές, απαιτώντας να ανακληθεί η απόλυση.     

Περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου του ΕΚ Πειραιά για τα καζάνια του θανάτου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου για τα ''καζάνια του θανάτου'' έδωσε χθες το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στο...

Το πρόγραμμα της παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής “Αγριόχηνες” το Σάββατο 14 Μαρτίου

Το Σάββατο 14-3-2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ και από...

Κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ στο Υπ. Υγείας για τους ειδικευόμενους γιατρούς ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν χθές το μεσημέρι οι ειδικευόμενοι γιατροί στο πλαίσιο της...