Σε απολύσεις προχωρά ο ιδιοκτήτης του Έθνους, κ. Μπόμπολας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον ιδιοκτήτη του Έθνους Μπόμπολα ο οποίος προχώρησε στην απόλυση της εργαζόμενης Πόπης Χριστοδουλίδου που δούλευε 25 χρόνια στην εφημερίδα.

      Θεωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβο (πρόσφατα ανέλαβε δημόσια έργα στην Αλβανία κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ) σαν «αντιπαραγωγική». Θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αντιστέκονται, που συμβάλλουν στην οργάνωση της πάλης στο χώρο δουλειάς, που συμπορεύονται και παλεύουν με το ταξικό εργατικό κίνημα. Η συναδέλφισα πρωτοστάτησε στην μάχη για να μην περάσει η προσπάθεια της εργοδοσίας για την κατάργηση των ΣΣΕ και αντικατάσταση τους με  ατομικές συμβάσεις.

     Θέλει να ξεμπερδεύει με εργαζόμενους που αμείβονται με τις ΣΣΕ, με δικαιώματα. Να τους αντικαταστήσει με φθηνούς εργαζόμενους.

     Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στις επιδιώξεις της εργοδοσίας. Τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με όλους τους τρόπους και τις μορφές, απαιτώντας να ανακληθεί η απόλυση.     

Περισσότερα

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων – ρητινοπαραγωγών της Εύβοιας το Σάββατο 23 Μαΐου

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων -...

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα – Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη Κάθε...

Το πρόγραμμα παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής Αγριόχηνες το Σάββατο 23 Μαΐου

To Σάββατο 23 Μαΐου 2026, στις 9.00 το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904...