Εμείς έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να νικήσουμε.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τη στήριξη του και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχει προγραμματίσει η ΠΑΣΕΒΕ την Πέμπτη 1η Μαρτίου, για την κοινωνική ασφάλιση σε όλη τη χώρα. Καλεί τα συνδικάτα, τις δυνάμεις του να πάρουν ενεργά μέρος στις αγωνιστικές παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα. Στην Αττική στην συγκέντρωση στο υπουργείο εργασίας (Σταδίου 29) στις 9 το πρωί.

Η υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Η πολιτική που μας θέλει άνεργους, ανασφάλιστους με μισθούς χαρτζιλίκι και συντάξεις φιλοδώρημα, θα πρέπει να βρει τη λαϊκή οικογένεια απέναντι. Η επίθεση του μαύρου μετώπου δε θα μας λυγίσει. Να νιώσουν την πίεση όλο και πιο έντονα.

Η κοινωνική συμμαχία των εργατοϋπαλλήλων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχομεσαίων αγροτών, των νέων και των γυναικών που βρίσκονται συσπειρωμένοι στους αντιμονοπωλιακούς φορείς του λαϊκού κινήματος, είναι μπροστά στην απόκρουση της βάρβαρης πολιτικής.

Καλούμε την εργατική τάξη, όλα τα ταξικά συνδικάτα μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες να δυναμώσουν την συμμαχία τους απέναντι στα μονοπώλια και το πολιτικό προσωπικό τους. Να ανατρέψουμε την πολιτική τους, να ανοίξουμε το δρόμο για μια πολιτική και μια εξουσία που να υπηρετεί αποκλειστικά τα δικά μας συμφέροντα, των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Εμείς έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να νικήσουμε.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργατών του εργοστασίου Falk Ista στην Σερβία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη στους εργάτες του εργοστασίου Falk Ista και στο Συνδικάτο...

Παμπειραϊκό συλλαλητήριο για το έγκλημα στην Ζώνη Περάματος BINTEO-ΦΩΤΟ

Παμπειραϊκό συλλαλητήριο για το έγκλημα στην Ζώνη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και ολοκληρώθηκε με...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στη ζώνη του Περάματος

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική...