ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Π.Α.ΜΕ. χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που σήμερα πήραν μέρος στην 24ωρη απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις .

Ο όγκος , ο δυναμισμός, η μαχητικότητα και η αποφασιστικότητα των απεργών, σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις, έδωσε τα αναγκαία μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις (Κυβέρνηση, Εργοδοσία και συμβιβασμένο συνδικαλισμό) ότι αυτά τα μέτρα τα αντιασφαλιστικά δεν θα περάσουν.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα στελέχη και τα μέλη του Π.Α.ΜΕ. σήμερα έκαναν την αρχή. Το δίκιο του εργάτη, όλων των εργαζομένων για την Κοινωνική Ασφάλιση των σύγχρονων αναγκών, θα κριθεί στους δρόμους του κλιμακωμένου αποφασιστικού αγώνα, από το ενιαίο μέτωπο όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΡΑ. Η κάθε πλειοψηφία, ο καθένας θα κριθεί από την στάση που θα τηρήσει σ’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...