20 Δεκέμβρη :Να διεκδικήσουμε μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους.

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα,  με συλλαλητήρια  στις 20 Δεκέμβρη για τους ανέργους σε κάθε πόλη.

 Η πάλη για προστασία των ανέργων πρέπει ν´ αποτελέσει ένα από τα κεντρικά ζητήματα για τα ταξικά συνδικάτα. Δεν αφορά μόνο τους ανέργους. Είναι ζήτημα συνολικά των εργαζομένων καθώς η επίθεση που δέχονται σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, στο οικογενειακό τους εισόδημα με τις καθημερινές αυξήσεις, με τα χαράτσια και τους φόρους, με τη μείωση των ήδη ανεπαρκών κρατικών δαπανών στην Παιδεία και την Υγεία, κάνουν όλο και πιο δύσκολη την επιβίωση της οικογένειάς τους.

Γι´ αυτό ο αγώνας εργαζομένων και ανέργων πρέπει να είναι ενιαίος και κοινός. Γι´ αυτό η συσπείρωση στο ΠΑΜΕ, στα Σωματεία, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές είναι απαραίτητη.

Αρχίζουμε από σήμερα την προετοιμασία των συλλαλητηρίων.

Κάθε κλάδος, κάθε Σωματείο, οι λαϊκές επιτροπές σε κάθε γειτονιά να βρεθούμε δίπλα στους ανέργους. Όλοι μαζί, μια γροθιά.

Να διεκδικήσουμε μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους.

Δεκέμβρης 2011

Περισσότερα

Εξορμήσεις στα διόδια από συνδικάτα της Αττικής για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εξορμήσεις στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής συνδικάτα...

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες – Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των κερδών!

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των...

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και απρόκλητη σύλληψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας...