ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η εργοδοσία της Πάρνηθας λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, εάν πιστεύει, ότι μπορεί ατιμώρητη να επιχειρεί την τρομοκράτηση των εργαζομένων που απεργούν και πολύ περισσότερο στελεχών του ΠΑΜΕ, όπως την Πρόεδρο του Σωματείου της Πάρνηθας, Γεωργία Φλούδα.

Το ΠΑΜΕ προειδοποιεί τόσο την κυβέρνηση, όσο και τη συγκεκριμένη εργοδοσία, ότι στους αγωνιστές του ΠΑΜΕ δεν πιάνουν εκβιασμοί και απειλές. Απαιτούμε το σταμάτημα κάθε τρομοκρατικής ενέργειας. Σε κάθε περίπτωση, ας έχουν υπόψη τους, ότι η αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος θα εκφραστεί όσο μαζικά και αποφασιστικά απαιτεί η συνέχιση μιας τέτοιας πρόκλησης από εργοδοσία και κυβέρνηση.

Η Eκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στη Γενική Απεργία στην Πορτογαλία στις 3 Ιούνη

Το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα της Ελλάδας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργατική τάξη...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Αλιβέρι

ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 23/5/2026 στην αίθουσα του εργατικού...

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων – ρητινοπαραγωγών της Εύβοιας το Σάββατο 23 Μαΐου

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων -...