Μηνύματα διαμαρτυρία για την τροχαία

Δημοσιεύτηκε στις

 

Στα γραφεία μας δεχόμαστε καθημερινά πληθώρα τηλεφωνημάτων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας γιατί η τροχαία προβαίνει σε απομακρύνσεις μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων με το γερανό της, και σε μαζικές αφαιρέσεις πινακίδων τους που ανήκουν σε εργαζόμενους και μετακινούνται στην δουλειά τους.

Αυτή η μαζική επέλαση γίνεται προφανώς με κυβερνητική κατεύθυνση.

Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης, αλλά και όπου υπάρχουν πληρώνει πανάκριβα ο εργαζόμενος. Είναι απαράδεκτο να καταφεύγει η κυβέρνηση και σε τέτοια μέτρα. Χτυπάει ευθέως το εισόδημα της εργατικής τάξης, όταν για να πάρει κανείς πίσω τις πινακίδες πρέπει να πληρώσει πάνω από 100 ευρώ.

Το ΠΑΜΕ απαιτεί να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση και να επιστραφούν οι πινακίδες στους δικαιούχους τους.

Να καταργηθούν τα δημοτικά παρκόμετρα και τα διόδια.

Να δημιουργηθούν επαρκείς χώροι στάθμευσης δωρεάν.

Δωρεάν εισιτήρια για τη πρωινή ζώνη για τους εργαζόμενους σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μείωση για τις επόμενες ώρες.

Η Εκτελστική Γραμματεία

Περισσότερα

Ξεκινάνε τα πουλμαν των συνδικάτων απο την Αττική για το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΦΩΤΟ)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θεσσαλονίκη! Από νωρίς το πρωί, πούλμαν με εργαζόμενους, νέους και...
00:17:29

Η Συνέντευξη Τύπου και το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης του ΠΑΜΕ 2026 – 2027(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου  Για τη συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης 2026–2027  Αλλάζουμε την...
00:04:53

Παρέμβαση του Νίκου Μαυροκέφαλου στην ΕΡΤnews για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...