Μείωση των Δελτίων του Κοινωνικού Τουρισμού κατά 150.000

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση μαζί με το χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση, στη σταθερή και μόνιμη δουλειά, στο εισόδημα προχωρά και στη μείωση των παροχών της εργατικής εστίας. Το διοικητικό συμβούλιο της εργατικής εστίας συνεδριάζει την Τρίτη 26/1/2010 για να αποφασίσει τη μείωση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού κατά 150.000. Ακόμη προετοιμάζουν να μειώσουν παροχές που αφορούν εκδρομές, βιβλία κλπ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια αυτή της κυβέρνησης και μαζί με συνδικάτα και εργαζόμενους θα πραγματοποιήσει την Τρίτη παράσταση διαμαρτυρίας στις 3μ.μ. στα γραφεία της εργατικής εστίας (Αγησιλάου 10, πίσω από το υπουργείο εργασίας της Πειραιώς).

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Απεργιακή μάχη των ναυτεργατών – Καμία θυσία για τους πολέμους και τα κέρδη των εφοπλιστών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Απεργιακή μάχη έδωσαν σήμερα οι ναυτεργάτες για να παρθούν μέτρα για ασφαλή επαναπατρισμό των...

Συγκέντρωση στο Εφετείο – Οι ναζί στη φυλακή ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση στο Εφετείο πραγματοποίησαν χθες το πρωί σωματεία, μαζικοί φορείς και φοιτητικοί σύλλογοι απαιτώντας...

Παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ η παράσταση ” Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” προς τιμή των φιλοξενούμενων στο Σπίτι του Αγωνιστή

Επίκαιρο όσο ποτέ το έργο του Μπρεχτ «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» παρουσιάστηκε από τη...