Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2002- 2003

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η συμφωνία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ με τους βιομηχάνους για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2002- 2003 αποτελεί εμπαιγμό για την Εργατική Τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Συμφώνησαν για «αυξήσεις» κοροϊδία 4,3% σε δυο δόσεις, πράγμα που σημαίνει «αύξηση» μικτή κατά 7.180 δρχ στο βασικό, μικτό μισθό των 167.000 δρχ.

Το Π.Α.ΜΕ που από το πρωί σήμερα και για 4 ώρες προχώρησε σε κατάληψη των Γραφείων του ΣΕΒ καταγγέλλει και την αδιαλλαξία των βιομηχάνων και την στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Καλεί την Εργατική Τάξη να δώσει την πρώτη μεγάλη μαχητική και καθολική απάντηση την Πέμπτη 18 Απρίλη στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός αναλαμβάνει πελώριες ευθύνες, γιατί στηρίζει τους βιομηχάνους και την Κυβέρνηση να υποχρεώνει πλατειά λαϊκά στρώματα στην φτώχεια, γιατί βοηθά την μεγάλη εργοδοσία να αυξάνει τα προκλητικά υπερκέρδη της.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Αποφάσεις συμμετοχής Σπουδαστικών Συλλόγων και Ενώσεων Απόστρατων Στρατιωτικών στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Στη μαζική, μαχητική πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απρίλη στο...

Μέχρι στιγμής 689 συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη

Αυξάνονται καθημερινά οι αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων και συνδικαλιστών στην Πανελλαδική Σύσκεψη Μέχρι στιγμής...

Συνέντευξη με την Νίκη Χρονοπούλου για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ 4 Απρίλη ΒΙΝΤΕΟ

Στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος και στις αρνητικές συνέπειες που αυτή θα επιφέρει στους...