Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Επιχείρηση “σκούπα” σε βάρος οικονομικών μεταναστών

0

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την επιχείρηση «σκούπα» σε βάρος οικονομικών μεταναστών που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις καταστολής σήμερα στην οδό Βερανζέρου, χτυπώντας τους μετανάστες με γκλόμπ, δακρυγόνα κλπ.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε με συνεργασία της κυβέρνησης της Ν.Δ και το νομάρχη Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό.

Οι αντιμεταναστευτικές οδηγίες της Ε.Ε, η μηδενική ανοχή του ΠΑΣΟΚ, η ρατσιστική πολιτική του ΛΑΟΣ, δίνουν αέρα στα πανιά όσων θέλουν να κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους ότι θα λύσουν το μεταναστευτικό με ΜΑΤ, δακρυγόνα και τρομοκρατία. Όσων θέλουν να κρύβουν τις πραγματικές αιτίες που γεννούν τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την προσφυγιά, τη μετανάστευση. Αιτίες που βρίσκονται στην ιμπεριαλιστική πολιτική που οι ίδιοι υπηρετούν.

Να εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στους μετανάστες για όσο διάστημα παραμένουν στη χώρα μας. Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Το ΠΑΜΕ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους μετανάστες και με συγκέντρωσή του επιχείρησε να εμποδίσει τις συλλήψεις μεταναστών, που σκοπό έχουν την απέλασή τους.

Καλούμε την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας να εναντιωθούν στην αντιμεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τις αγριότητες, τα απάνθρωπα μέτρα σε βάρος των μεταναστών και να πάρουν μαζικά μέρος στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται σήμερα.

Μαζί Έλληνες και μετανάστες ενάντια στην αντεργατική πολιτική.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.