Σχέδιο κυβέρνησης να φτιάξει φράχτη στον Έβρο για τους μετανάστες

0
image_pdfimage_print

Τα σχέδια της κυβέρνησης για κατασκευή φράχτη στο ποτάμι του Έβρου, για να μην περνούν οι μετανάστες και οι πολιτικοί πρόσφυγες, δεν μας εκπλήσσουν.

Κατασταλτικοί μηχανισμοί, Υπηρεσίες FRONTEX στην Ελλάδα, στρατός, λιμενικό, αστυνομία όλα σε διατεταγμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση και την Ε.Ε. όχι για να λύσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα αλλά για να ελέγχουν όπως και όσο τους βολεύει την είσοδο και έξοδο των κυνηγημένων.

 

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ- ΛΑΟΣ αγωνιούν για το πώς και πόσο θα χρησιμοποιούν σαν φτηνό αναλώσιμο εργατικό δυναμικό αυτούς που η ιμπεριαλιστική πολιτική τους οδηγεί στο δρόμο της μετανάστευσης και της προσφυγιάς. Υιοθετούν και στηρίζουν μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί και σε άλλες χώρες χωρίς αποτέλεσμα.

Το ΠΑΜΕ αντιπαλεύει και καταγγέλλει την κυβέρνηση και τα κόμματα που υψώνουν φράχτες στα δικαιώματα των λαών, που υψώνουν φράχτες στο δικαίωμα στην εργασία, στην επιβίωση, στην ασφάλεια.

Η μετανάστευση και η προσφυγιά μπορούν να αντιμετωπιστούν με άλλη πολιτική, με την πολιτική που θα αψηφά συμφωνίες, κανονισμούς και οδηγίες της Ε.Ε., θα επιτρέπει στους μετανάστες να μετακινηθούν στις χώρες της ΕΕ που επιθυμούν και δεν θα εγκλωβίζονται στην Ελλάδα.

Με την πολιτική που θα είναι αντίθετη με την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και θα έχει στόχο να καλύπτει τις ανάγκες όλων των ανθρώπων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.