ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

To ΠΑΜΕ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση και τους συνεταίρους της (ΣΕΒ-ΓΣΕΕ-ΓΣΕΒΕ-ΕΣΕΕ) στην αντιλαϊκή πολιτική που χτυπάει την υγεία, την πρόνοια, αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

Η αποκάλυψη της απάτης του κοινωνικού διαλόγου που συναινεί και συμμετέχει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ δείχνει ότι με τα μέτρα συμφωνούν και με την απεργία σαν απάντηση στην αντεργατική πολιτική διαφωνούν.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, χωρίς αυταπάτες, διλήμματα και αναμονές να απαντήσει με την μαζική, αποφασιστική συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 6.30 μμ.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Συνέντευξη με τον Γ. Γαλανόπουλο για την απεργία των νοσοκομειακών γιατρών στις 21 Οκτώβρη

Συνέντευξη στο κανάλι του ΠΑΜΕ στο YouTube παραχώρησε ο Γιάννης Γαλανόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας...

Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Συγκίνηση και χαρά μας γεμίζουν όλες οι παραστάσεις που δίνουμε με τη θεατρική Ομάδα...

Συνέντευξη Τύπου φορέων για το αίσχος των πλειστηριασμών και των εξώσεων ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη στην Αθήνα μια σειρά φορείς όπου ανακοίνωσαν την ανάληψη κοινών...