20 Δεκέμβρη σέρνονται στα δικαστήρια 35 στελέχη του ΠΑΜΕ γιατί προσπάθησαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

            Στις 20 Δεκέμβρη σέρνονται στα δικαστήρια 35 στελέχη του ΠΑΜΕ από την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας γιατί προσπάθησαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του.

            Η παράσταση οργανώθηκε για τις προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας Βρούτση, ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχθηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις και όχι με τον ιδρώτα, τις κρατήσεις και το αίμα των ασφαλισμένων.

            Τα μέτρα που εξήγγειλε από τότε ο υπουργός και η κυβέρνηση του τσάκισαν ακόμα παραπέρα συντάξεις, παροχές και προνοιακά δικαιώματα, αποδείχνουν γιατί επιχείρησε να στήσει προβοκάτσια ο Υπουργός ότι δήθεν οι εργαζόμενοι έκαναν ζημιές στο γραφείο του.

            Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στη δίκη, η οποία θα γίνει στο κτίριο 2 στις 8.30 π.μ. στις 20 Δεκέμβρη.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον αγωνιστή δικηγόρο Μπάμπη Δάμο

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον Μπάμπη Δάμο, επί χρόνια δικηγόρο...

Για τη χθεσινή συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας στο MEGA

Πόσα ψέματα χωράνε μέσα σε λίγες προτάσεις; Θα σταθούμε στα πιο βασικά: Η υπουργός...

Αλληλεγγύη στη Γενική Απεργία των συνδικάτων της Ινδίας στις 12 Φλεβάρη

Κοινός ο αγώνας της εργατικής τάξης ενάντια στην αντεργατική επίθεση των κυβερνήσεων και την...