Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το κανάλι ALTER

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια των ιδιοκτητών του καναλιού ALTER να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους τεχνικούς της τηλεόρασης σέρνοντάς τους στα δικαστήρια. Αξιοποιούν το μηχανισμό της δικαιοσύνης για να εξυπηρετήσουν στα συμφέροντά τους.

Επιδιώκουν να απαγορεύσουν, να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που έχει κηρύξει η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για τις απολύσεις στο ALTER και ιδιαίτερα για την απόλυση μιας εργαζόμενης μωρομάνας και να ποινικοποιήσουν τον αγώνα των εργαζομένων. Θέλουν τους εργαζόμενους υποταγμένους για να δυναμώνουν την εκμετάλλευσή τους. Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των τεχνικών και τους καλεί όλους να πάρουν μέρος και στην απεργία στις 24 Φλεβάρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 12 το μεσημέρι κόντρα στην τρομοκρατία, τον αυταρχισμό της εργοδοσίας, τις απολύσεις και ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...

Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμα φορά, ο...

ΦΩΤΟ – VIDEO – Ρεύμα φθηνό για το λαό! – Μαζική παρέμβαση συνδικάτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Μαζική παρέμβαση συνδικάτων και εργαζόμενων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με ανάρτηση γιγαντοπανό και...