Τετάρτη, 29 Ιουνίου

1910 – 2010 100 χρόνια καθιέρωσης της Διεθνούς μέρας της Γυναίκας

0

 

ΚΑΛΕΣΜΑ

Εργαζόμενες Ελληνίδες και μετανάστριες, άνεργες, νέες.

Εργαζόμενοι, νέοι

1910 – 2010 100 χρόνια καθιέρωσης της Διεθνούς μέρας της Γυναίκας

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με μεγάλο συλλαλητήριο στο Πεδίο του Άρεως Δευτέρα 8 Μάρτη στις 6.30 το απόγευμα

Στις 8 του Μάρτη 2010, μέρα αγώνα για την ισοτιμία της γυναίκας, μέρα λαϊκού ξεσηκωμού για να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή θύελλα.

Ελάτε μαζί μας να διαδηλώσουμε μαζί με το ΠΑΜΕ και την ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας)

  • Κάτω τα χέρια από το 14ο μισθό

  • Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση

  • Κάτω οι φόροι

  • Καμία θυσία για την πλουτοκρατία

Άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες σε νέους αγώνες για να υπερασπιστούμε τη ζωή των οικογενειών μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Πρώτες εμείς οι γυναίκες, οι νέες, οι μητέρες που είμαστε τα πιο μεγάλα θύματα της άγριας επίθεσης κατά του λαού που εξαπολύει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, πρώτες εμείς πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα και να απαντήσουμε:

Δε θα επιτρέψουμε να φέρουν για εμάς και τα παιδιά μας μαύρες μέρες για να προστατευθούν τα κέρδη και να γίνει πιο ισχυρή η πλουτοκρατία.

Όλες, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους στον αγώνα για να αποτρέψουμε το ξεθεμελίωμα της κοινωνικής ασφάλισης και τον ενταφιασμό της πενταετίας υπέρ των γυναικών. Τη δραστική μείωση των μισθών, του 14ου και 13ου μισθού, την κατάργηση ακόμα και του κατώτερου μισθού και των συλλογικών συμβάσεων. Να μην επιτρέψουμε να μας πνίξουν από τους φόρους, τη νέα αύξηση του ΦΠΑ και των καυσίμων που θα κάνουν πανάκριβα τα ήδη ακριβά προϊόντα που χρειαζόμαστε εμείς και η οικογένειά μας.

Όλοι μαζί.

Για τα σύγχρονα δικαιώματά μας και τις ανάγκες μας, για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα μαχητικά στο δρόμο του αποφασιστικού αγώνα. Καμία θυσία για την πλουτοκρατία, αυτός είναι πατριωτισμός και μονόδρομος για όλο το λαό.

Όλες και όλοι Δευτέρα 8 Μάρτη στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ στις 6.30 το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.