Δικαστικές επιθέσεις απο τη Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία με την στήριξη της κυβέρνησης, συνεχίζει τις δικαστικές επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους, επιδιώκοντας να ποινικοποιήσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους ώστε να μη χάσει ούτε ένα ευρώ από την κερδοφορία της.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Αγροτικής Τράπεζας να συνεχίσουν τον αγώνα τους για να πληρώσει η εργοδοσία τα ελλείμματα του Ταμείου Υγείας τους και να συντονιστούν μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στον αγώνα για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, με κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων – ρητινοπαραγωγών της Εύβοιας το Σάββατο 23 Μαΐου

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων -...

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα – Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη Κάθε...

Το πρόγραμμα παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής Αγριόχηνες το Σάββατο 23 Μαΐου

To Σάββατο 23 Μαΐου 2026, στις 9.00 το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904...