Σχόλιο του Γραφείου Τύπου – ΝΕΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

Δημοσιεύτηκε στις

 

        Οι αυξήσεις που η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει για το πετρέλαιο θέρμανσης, πάνω στις ήδη αβάσταχτες τιμές που ισχύουν, έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή σε εκατομμύρια εργαζόμενους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, άνεργους, ανήμπορους, που υποφέρουν από τις άγριες πολιτικές που εφαρμόζει.

          Τα μέτρα της κυβέρνησης με την στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου δεν έχουν τελειωμό, είναι μέτρα ταξικά, υπηρετούν μόνο την κερδοφορία του κεφαλαίου και μεγαλώνουν τη φτώχεια και την δυστυχία σε αυτούς που παράγουν τον πλούτο.

          Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, ένα δρόμο έχουν το δυνάμωμα της συμμαχίας τους, για την ανατροπή αυτών των πολιτικών. Η οικονομία και η εξουσία στα χέρια του λαού, αυτή είναι η απάντηση.

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ: Το καμάρι της κυβέρνησης, των κομμάτων του συστήματος και των βιομηχάνων.

Ψάχνει ο Μητσοτάκης να βρει ποια είναι η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ στη διοίκηση...

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες Σάββατο 29/8 19:30 στου φουαγιέ...

Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για τη ΔΕΘ μέχρι τώρα

Τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν με κινητοποιήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς,...