Όλοι στο Δρόμο – Αγώνας Τώρα! Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7.30μ.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ

 

            Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία, το 3ο μνημόνιο που  αποφασίστηκε  στη σύνοδο κορυφής των κρατών της ευρωζώνης.

            Το ίδιο βράδυ  μετά το δημοψήφισμα  το ΟΧΙ και το ΝΑΙ προστέθηκαν και έγιναν συμφωνία πάση θυσία με την ΕΕ με την στήριξη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και των κομμάτων Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ. Συμφωνία, μνημόνιο  που φέρνει νέο μπαράζ αντιλαϊκών νομοθετημάτων. Μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των 2 προηγούμενων μνημονίων. Για την εργατική τάξη προβλέπει  σάρωμα σε ότι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα  και  μεγαλύτερη  φοροληστεία στο λαϊκό εισόδημα.

            Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να μην εγκρίνει τη νέα συμφωνία, με τον αγώνα της να πει όχι στο νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.

            Έχουμε τη δύναμη να γυρίσουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και ανάκτηση απωλειών.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Για τον καταστροφικό σεισμό στον Παναμά

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των συνδικάτων της...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στην Motor Oil

Άλλο ένα προδιαγεγραμμένο εγκλημα. Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των εργοδοτικών και κρατικών δολοφονιών...

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος – Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος - Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους...