Ψήφισμα Συνεδρίασης ΔΣ της ΠΟΕΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

Εμείς τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ε.Π. που συνεδριάσαμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Φιλίππου 43) σήμερα Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, συζητήσαμε τις εξελίξεις στην CocaCola, και

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι

Μετά από εκατό (100) συνεχιζόμενες ημέρες απεργίας στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης η κερδοφόρα πολυεθνική συνεχίζει προκλητικά να αδιαφορεί για τις επιπτώσεις των ενεργειών της εις βάρος της Ελληνική οικονομίας και ιδιαίτερα της τοπικής κοινωνίας της βόρειας Ελλάδας από τους οποίους αποκόμισε και συνεχίζει να αποκομίζει ακόμη και μέσα στην κρίση τεράστια κέρδη.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

Την προσπάθεια της πολυεθνικής να ποινικοποιήσει τον έντιμο αγώνα των απεργών συναδέλφων μας με «αγωγές» ζητώντας υπέρογκα ποσά με πρόσχημα την «ηθική βλάβη»(!) της.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ

Το αγωνιστικό σθένος, την ενότητα και την πίστη με την οποία δίνουν οι απεργοί τον ειρηνικό αγώνα του μποϊκοτάζ των προϊόντων της Τρία Έψιλον.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους καταναλωτές να συνεχίσουν να απέχουν από την κατανάλωση των προϊόντων της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ Τρία Έψιλον βγάζοντας «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» στην εργατοφάγα πολιτική της Αμερικάνικής πολυεθνικής.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι

Η Ομοσπονδία και όλα τα Σωματεία μέλη της θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να υποστηρίζουν τον αγώνα των απεργών μέχρι την τελική δικαίωση τους που δεν είναι άλλη από την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ακύρωση των απολύσεων.

Περισσότερα

Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Τυφλών: Σχόλιο με αφορμή μια συζήτηση στο ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών

Η Hellenic Train, υπεύθυνη για το έγκλημα των Τεμπών, απευθύνεται στους φορείς των ΑμεΑ...

Σωματείο Εργαζομένων της DEMO: 8η Μάρτη Ημέρα της Γυναίκας. Ημέρα Αγώνα

8η Μάρτη! Ημέρα της Γυναίκας. Ημέρα Αγώνα. Μέρα μνήμης για τις εργάτριες που δώσανε έναν...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 14 Μάρτη Εκδήλωση – προβολή ταινίας Το τελευταίο Σημείωμα

Εκδήλωση – Προβολή Ταινίας “Το Τελευταίο Σημείωμα” Σάββατο 14 Μαρτίου 2026, 20:00 μ.μ. Αίθουσα Ναπολέων Σουκατζίδης Κάνιγγος 27,...