Χτύπημα των ΜΑΤ στους ανέργους και εργαζόμενους στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση των επιχειρηματικών ομίλων με τις δυνάμεις καταστολής χτύπησε τη συγκέντρωση και την πορεία προς το κτίριο της Περιφέρειας των ανέργων και των εργαζομένων των εργοστασίων INTERKEM, NEOSET, SELMAN, τσιμέντων Χαλκίδας, ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ και από άλλους κλάδους της Χαλκίδας. Διεκδικούν να έχουν δουλειά και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστούν οι εργοδότες για πολλούς μήνες.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, την εργοδοσία και καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Το δόγμα “Νόμος και Τάξη”, η τρομοκρατία της κυβέρνησης και των μονοπωλίων απέναντι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν πρέπει να περάσει.

Οι εργαζόμενοι μπορούν με τη μαζική τους συμμετοχή, με την οργάνωση του αγώνα τους, την ταξική τους ενότητα να επιβάλουν το δίκιο τους.

 

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες το Σάββατο 8 Νοέμβρη

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί από τον 904 αριστερά στα...

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...