Χτύπημα των ΜΑΤ στους ανέργους και εργαζόμενους στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση των επιχειρηματικών ομίλων με τις δυνάμεις καταστολής χτύπησε τη συγκέντρωση και την πορεία προς το κτίριο της Περιφέρειας των ανέργων και των εργαζομένων των εργοστασίων INTERKEM, NEOSET, SELMAN, τσιμέντων Χαλκίδας, ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ και από άλλους κλάδους της Χαλκίδας. Διεκδικούν να έχουν δουλειά και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστούν οι εργοδότες για πολλούς μήνες.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, την εργοδοσία και καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Το δόγμα “Νόμος και Τάξη”, η τρομοκρατία της κυβέρνησης και των μονοπωλίων απέναντι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν πρέπει να περάσει.

Οι εργαζόμενοι μπορούν με τη μαζική τους συμμετοχή, με την οργάνωση του αγώνα τους, την ταξική τους ενότητα να επιβάλουν το δίκιο τους.

 

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Περισσότερα

Κινητοποίηση στην πρεσβεία των ΗΠΑ: Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μήνυμα καταδίκης της επέμβασης ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν έστειλαν εργαζόμενοι και νέοι με...

Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ την Κυριακή 15 Μάρτη

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026, Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων, (Αγ Φιλοθέης 5β...

Η Παιδική Εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες για το Σάββατο 28 Φλεβάρη

Με το παραμύθι «Φεγγαράκι μου χοντρό» της Χαράς Γιαννακοπούλου που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο...