Χαιρετισμός του Valentin Pacho, αναπληρωτή ΓΓ της ΠΣΟ στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι της Αθήνας, νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι, άνεργοι

Αδέλφια μας του ΠΑΜΕ

 Σας μεταφέρω έναν αγωνιστικό και διεθνιστικό χαιρετισμό εκ μέρους των εκατομμύριων μελών και φίλων της ΠΣΟ από τις 5 ήπειρους.

 Σας μεταφέρω και αδελφικούς και συντροφικούς χαιρετισμούς της εργατικής τάξης της πατρίδας μου, του Περού κι από ολόκληρη τη Λατινική Αμερική.

 Αδέλφια μας εργάτες και αγρότες σε ολόκληρη την Ελλάδα, είμαστε μαζί σας, ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλους εσάς, τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, μαζί με όλους τους φτωχούς αγρότες και ζητάμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας.

 Στηρίζουμε τα αιτήματά σας για την κοινωνική ασφάλισή, στηρίζουμε τα αιτήματά σας για να σταματήσει η βαριά φορολογία σε βάρος των απλών ανθρώπων.

 Καταδικάζουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές της ελληνικής κυβέρνησης που μαζί με την τρόικα,μαζί με το ΔΝΤ, και με την ΕΕ διαλύουν τις καταχτήσεις στην κοινωνική ασφάλιση και για τους εργαζόμενους και για τους φτωχούς αγρότες.

 Σύντροφοι άνεργοι, εργαζόμενοι κι αγρότες,

 Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία που γιόρτασε τα 70 χρόνια από την ίδρυση της ήταν και είναι μια διεθνιστική κι αγωνιστική οργάνωση. Τα τελευταία έχει βοηθήσει σύμφωνα με τις δυνάμεις της να γίνουν γνωστοί οι αγώνες σας ενάντια στην καπιταλιστική κρίση. Σε ολόκληρο τον κόσμο μαθαίνουν κάθε μέρα για τις απεργίες των εργαζόμενων, για τα μπλόκα των αγροτών και για όλες τις κινητοποιήσεις σας. Το διεθνές ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι στο πλευρό σας.

 Ζήτω η διεθνιστική αλληλεγγύη!

Ζήτω οι αγώνες εργαζόμενων και της αγροτιάς

Μέχρι την τελική νίκη!

 Γειά σας!

 

 

Περισσότερα

Ομιλία στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέες και νέοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, Συναντιόμαστε και σήμερα για μια ακόμα φορά, αυτή...

Δηλωση Θ. Γκωγκου: Για την νέα αγωγή του Διοικητή της ΔΥΠΑ εναντίον των εργαζομένων

Το ΠΑΜΕ και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που συσπειρώνονται σε αυτό, στηρίζουν με όλες τους...

Ομιλία του Ζιώγα Κώστα, Αντιπροέδρου Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στη παράσταση μνήμης για το έγκλημα στα Τέμπη στο Σταθμό Λαρίσης στις 10 Απρίλη

Μόλις χθες  συμπληρώθηκαν  40 ημέρες από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, σε βάρος αθώων...