Τρίτη 14/6 6.30 μμ συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την υγεία

Δημοσιεύτηκε στις

Η Επιτροπή Αγώνα Φορέων του Νομού καλεί το λαό των νησιών μας σε συναγερμό για να προασπίσουμε το δικαίωμα σε υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν που να καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες. Την ώρα που τα Νοσοκομεία και οι δομές υγείας στο Νομό είναι σε συνθήκες κατάρρευσης, την ώρα που η υποστελέχωση οξύνεται, την ώρα που δρομολογείται κλείσιμο στο Μαντζαβινάτειο, η Δημοτική Αρχή (ΝΔ) έρχεται να δώσει «φιλί ζωής» στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τις ψευδολογίες της ότι τα προβλήματα λύνονται!!! Συγκεκριμένα, παρά τις διαρκείς παρεμβάσεις μας και το αίτημα που διατυπώσαμε να συζητηθεί το θέμα στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει, η Δημοτική Αρχή «αγρόν αγόρασε». Απαξίωσε προκλητικά το αίτημα του λαού μας και τη γενική συνέλευση των κατοίκων της Παλικής, μη περιλαμβάνοντας το θέμα στην ημερήσια διάταξη που ανακοινώθηκε για την Τρίτη 14/6. Εννοείται πως η μεθόδευση δεν θα μείνει αναπάντητη και δεν πρόκειται να περάσει.

Καλούμε σε συγκέντρωση την Τρίτη 14/6 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να γίνει παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αργοστόλι 11/6/2016

Περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών: Κάλεσμα έναρξης διαπραγματεύσεων για νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Mεταξύ των Ενώσεων μας, υπάρχουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, οι...

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote -Evalue Αττικής: Για την απόλυση συναδέλφισσας στο κτίριο του Μοσχάτου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Εκτός από τα μέτρα προστασίας της υγείας μας από την ένταση της...

Σωματείο Εργαζομένων Hellenic Quality Foods Εύβοιας: Να υπογραφεί η επιχειρησιακή ΣΣΕ με αυξήσεις !

ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!! Εχθές το...