Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Α.Ε. “Αθηναϊκή Ζυθοποιία” δηλώνει τη συμμετοχή του στην μεγάλη πορεία

0

 

Το σωματείο μας δηλώνει την συμμετοχή του στην μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που ξεκίνησε από την Πάτρα στις 3 Απριλίου και θα καταλήξει στο Σύνταγμα την Κυριακή 10 Απριλίου , μετά από 220 χιλιόμετρα πεζοπορίας .

Μια πορεία που έρχεται να αναδείξει τους υπαίτιους αλλά και να διεκδικήσει μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους . Οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας εναντίον των πολιτικών της σημερινής συγκυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων , που υλοποιώντας αποφάσεις και κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατ΄ εντολήν των πολυεθνικών ομίλων ανέτρεψαν τις εργασιακές σχέσεις (σταθερό ωράριο εργασίας , 8ωρο , συμβάσεις , ελαστικές σχέσεις , 4ωρα , ημιαπασχόληση) και έφτασαν την ανεργία στο 25% του εργατικού δυναμικού . Τώρα προσπαθούν με διάφορα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας να ξεγελάσουν εργαζόμενους και ανέργους , ότι ενδιαφέρονται για την ανεργία .

 

Συνάδελφοι , κανένας δεν μπορεί να μένει αδιάφορος , το θέμα της ανεργίας μας αφορά όλους , εμάς και τα παιδιά μας !

Να συμβάλουμε όλοι μας στην επιτυχία αυτού του αγώνα !!! Δίνουμε ραντεβού Κυριακή 10 Απριλίου στις 15:00 στο Χαϊδάρι (Λεωφ. Καβάλας – Παλατάκι) , με κατάληξη στην μεγάλη διαδήλωση – συναυλία στο Σύνταγμα !

 

Το Δ.Σ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.