Το Σωματείο Εργαζομένων στην Α.Ε. “Αθηναϊκή Ζυθοποιία” δηλώνει τη συμμετοχή του στην μεγάλη πορεία

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το σωματείο μας δηλώνει την συμμετοχή του στην μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που ξεκίνησε από την Πάτρα στις 3 Απριλίου και θα καταλήξει στο Σύνταγμα την Κυριακή 10 Απριλίου , μετά από 220 χιλιόμετρα πεζοπορίας .

Μια πορεία που έρχεται να αναδείξει τους υπαίτιους αλλά και να διεκδικήσει μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους . Οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας εναντίον των πολιτικών της σημερινής συγκυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων , που υλοποιώντας αποφάσεις και κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατ΄ εντολήν των πολυεθνικών ομίλων ανέτρεψαν τις εργασιακές σχέσεις (σταθερό ωράριο εργασίας , 8ωρο , συμβάσεις , ελαστικές σχέσεις , 4ωρα , ημιαπασχόληση) και έφτασαν την ανεργία στο 25% του εργατικού δυναμικού . Τώρα προσπαθούν με διάφορα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας να ξεγελάσουν εργαζόμενους και ανέργους , ότι ενδιαφέρονται για την ανεργία .

 

Συνάδελφοι , κανένας δεν μπορεί να μένει αδιάφορος , το θέμα της ανεργίας μας αφορά όλους , εμάς και τα παιδιά μας !

Να συμβάλουμε όλοι μας στην επιτυχία αυτού του αγώνα !!! Δίνουμε ραντεβού Κυριακή 10 Απριλίου στις 15:00 στο Χαϊδάρι (Λεωφ. Καβάλας – Παλατάκι) , με κατάληξη στην μεγάλη διαδήλωση – συναυλία στο Σύνταγμα !

 

Το Δ.Σ.

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: 70 Χρόνια ΠΟΛ. 6 Ιούνη Εκδήλωση τιμής στον συνάδελφο αγωνιστή Ν. Σουκατζίδη

Εκδήλωση τιμής στον συνάδελφο αγωνιστή Ναπολέων Σουκατζίδη στα πλαίσια των εορτασμών για τα 70...

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο Ελληνικού – Αγίου Κοσμά: Νέο εργατικό ατύχημα

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΟ ΕΡΓΟ Χτες Δευτέρα 18 Μάη στις 19:00 στο εργοτάξιο IRCE είχαμε...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Επιστρέφει στην εργασία της η συνάδελφος που απολύθηκε

Ασπίδα προστασίας η αλληλεγγύη σωματείων και φορέων! Επιστρέφει στην εργασία της η συνάδελφος που απολύθηκε! Το...