Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταγγέλλει την επίθεση δυνάμεων καταστολής εναντίων φοιτητών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταγγέλλει την επίθεση δυνάμεων καταστολής εναντίων φοιτητών, σπουδαστών και μαθητών, στη σημερινή αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση και καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών, αύριο στις 11.30 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Η κυβέρνηση από τη μία υπογράφει συμφωνίες που εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ και την ίδια στιγμή δίνει συνεχώς διαπιστευτήρια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Μετά από το ξέπλυμα του νυν προέδρου των ΗΠΑ από την κυβέρνηση, σειρά πήρε σήμερα η προστασία με ξεχωριστό ζήλο του αγάλματος του μακελάρη πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν, ένα άγαλμα-σύμβολο του αιματοβαμμένου αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό

κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες.

 

 

 

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Περισσότερα

ΕΙΝΑΠ – Οι δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν μπορούν να περιμένουν τη δικαίωσή τους στις δικαστικές αίθουσες

Η πρόσφατη απόφαση 1201/2026 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορρίπτεται...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμπ/λων Δυτικής Αττικής – Όλοι και όλες στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

OΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΕΘ) ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...

Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου – Σοβαρά τραυματισμένος εργάτης σε εργοτάξιο στο Ατσιπόπουλο

«Σοβαρά Τραυματισμένος  εργάτης σε εργοτάξιο στο Ατσιπόπουλο». Δεν έχουν τέλος οι νεκροί και οι σακατεμένοι...