Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταγγέλλει την επίθεση δυνάμεων καταστολής εναντίων φοιτητών

image_pdfimage_print

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταγγέλλει την επίθεση δυνάμεων καταστολής εναντίων φοιτητών, σπουδαστών και μαθητών, στη σημερινή αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση και καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών, αύριο στις 11.30 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Η κυβέρνηση από τη μία υπογράφει συμφωνίες που εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ και την ίδια στιγμή δίνει συνεχώς διαπιστευτήρια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Μετά από το ξέπλυμα του νυν προέδρου των ΗΠΑ από την κυβέρνηση, σειρά πήρε σήμερα η προστασία με ξεχωριστό ζήλο του αγάλματος του μακελάρη πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν, ένα άγαλμα-σύμβολο του αιματοβαμμένου αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό

κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες.

 

 

 

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Comments are closed.