Το συνδικάτο φαρμάκου και καλλυντικού είναι δίπλα στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων συμφερόντων «Ζούρα»

Δημοσιεύτηκε στις

Το συνδικάτο φαρμάκου και καλλυντικού είναι δίπλα στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων συμφερόντων «Ζούρα» και καταγγέλλει τις μεθοδεύεις για την απόλυση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων.


Θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι τέτοιες προσπάθειες θα μας βρίσκουν πάντα αντίθετους, θα μας βρίσκουν πάντα στο πλευρό των εργαζόμενων.

Το θράσος της εργοδοσίας βασίζεται και μεγαλώνει πάνω στο αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που της έχουν προσφέρει οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση, ενώ έχουν συμφωνήσει με τους θεσμούς την παραπέρα ενίσχυσή του προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων.


Θέλουμε να καταλάβουν ότι όσο και αν προσπαθούν να μας βάλουν στο χέρι εμείς αντέχουμε και θα είμαστε στους δρόμους του αγώνα και τις πύλες των εργοστασίων.

Καλούμε όλους τους εγαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα, να τα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο και με την ενεργή συμμετοχή τους  στους καθημερινούς αγώνες να τους χαλάσουμε τα σχέδια.  

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος τροφίμων και ποτών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης : Συσκεψη για την προετοιμασία της Απεργίας 1 Οκτώβρη

Εν όψει της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Οκτώβρη ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης...

Συγκέντρωση σωματείων & φορέων Ν. Ιωνίας την Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη 7μμ στην πλατεία Σημηριώτη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 10.30 π.μ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ...

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσιών Υπαλλήλων Αθήνας – Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 

                 Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης  «Τα όποια μέτρα στήριξης δεν θα...