Το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας Καταδικάζει την Τραμπούκικη Επίθεση Εναντίον του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

Με εντολή της Cosco, μπράβοι και μαύροι μηχανισμοί άλλων εποχών, επιτέθηκαν και χτύπησαν πισώπλατα μέρα-μεσημέρι τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων της επιχείρησης Μάρκο Μπεκρη, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των εργαζομένων. 

Αυτό σημαίνει πως τα αδέλφια μας στο λιμάνι με όπλο το Σωματείο τους  έχουν στριμώξει για τα καλά την εργοδοσία στον αγώνα τους για Σ.Σ.Ε. «Τα φίδια όταν φοβούνται δαγκώνουν».

Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που με την πολιτική της έχει δώσει αέρα στα πανιά της εργοδοσίας και ξεσαλώνει.

Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός δεν θα περάσουν, καταγγέλλουμε το συμβάν και καλούμε τους εργαζόμενους στην Cosco να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το Σωματείο τους, την ενότητα τους. Να συνεχίσουν πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης,  για αυξήσεις στους μισθούς, για συγκροτημένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. 

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ξέρει στο πετσί του από τέτοιες μεθόδους και προβοκάτσιες και έχει τη δύναμη, την τόλμη και τη γνώση για να τα αντιμετωπίσει.  Αλίμονο στα τσιράκια των εργοδοτών που δεν θα βρουν σπιθαμή γης για να σταθούν.

Περισσότερα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Πειραιά αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη την Αθηνά Ζύμαρη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Πειραιά αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη την δημοσιογράφο...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων μας αποχαιρετούν με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά, την...

Η ΠΕΜΕΝ αποχαιρετά την Αθηνά Ζύμαρη

Το Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ, αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Αθηνά Ζύμαρη,...