Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής καταγγέλλει την κλιμάκωση αυταρχισμού και τρομοκρατίας από την Διοίκηση των Ε.Α.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγ/κής Βιομηχανίας Ελλάδος καταγγέλλει την κλιμάκωση αυταρχισμού και τρομοκρατίας από την Διοίκηση των Ε.Α.Σ. , η οποία κάλεσε σε απολογία (συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα) , τρεις εργαζόμενους  οδηγούς , ζητώντας τους να απολογηθούν γιατί κατά την διάρκεια στάσης εργασίας των εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. , οι συγκεκριμένοι δεν εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους , όπως η Διοίκηση ορίζει , μεταφέροντας πυρομαχικά από τις αποθήκες στα Δερβενοχώρια στις εγκαταστάσεις του Λαυρίου , για να δουλέψει ο Εργολάβος που έχει αναλάβει την καταστροφή των πυρομαχικών.

Έχει γίνει πλέον καθημερινή τακτική της Εταιρείας η τρομοκράτηση των εργαζομένων , ακόμα και το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης .

Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν αγωνιστικά και αποφασιστικά στην επίθεση της Διοίκησης των Ε.Α.Σ. αλλά και στα συνολικά σχέδια Κυβέρνησης – Διοίκησης Ε.Α.Σ. , όπου μέσα από το επιχειρησιακό σχέδιο ετοιμάζουν από τον καινούργιο χρόνο επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα , μείωση προσωπικού , κατάργηση ειδικοτήτων , μετακινήσεις εργαζομένων από Εργοστάσιο σε Εργοστάσιο .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσει η εργοδοτική τρομοκρατία που ασκείται στους εργαζόμενους με την σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης .

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ: Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χαιρετίζουμε τους δεκάδες εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας που με τη μαζική και δυναμική...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Το Εργατικό Κέντρο θα δυναμώσει. H προσπάθεια υπονόμευσης θα πέσει στο κενό

Το Εργατικό Κέντρο θα δυναμώσει! H προσπάθεια υπονόμευσης θα πέσει στο κενό! Η γνωστή ομάδα Παναγόπουλου...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σχόλιο σχετικά με την άφιξη της υπουργού Πολιτισμού κας Μενδώνη στη Σάμο

Πολιτισμός είναι να είσαι Υπουργός Πολιτισμού να έρχεσαι στη Σάμο και να λαμβάνεις πολιτική...