Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής καταγγέλλει την κλιμάκωση αυταρχισμού και τρομοκρατίας από την Διοίκηση των Ε.Α.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγ/κής Βιομηχανίας Ελλάδος καταγγέλλει την κλιμάκωση αυταρχισμού και τρομοκρατίας από την Διοίκηση των Ε.Α.Σ. , η οποία κάλεσε σε απολογία (συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα) , τρεις εργαζόμενους  οδηγούς , ζητώντας τους να απολογηθούν γιατί κατά την διάρκεια στάσης εργασίας των εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. , οι συγκεκριμένοι δεν εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους , όπως η Διοίκηση ορίζει , μεταφέροντας πυρομαχικά από τις αποθήκες στα Δερβενοχώρια στις εγκαταστάσεις του Λαυρίου , για να δουλέψει ο Εργολάβος που έχει αναλάβει την καταστροφή των πυρομαχικών.

Έχει γίνει πλέον καθημερινή τακτική της Εταιρείας η τρομοκράτηση των εργαζομένων , ακόμα και το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης .

Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν αγωνιστικά και αποφασιστικά στην επίθεση της Διοίκησης των Ε.Α.Σ. αλλά και στα συνολικά σχέδια Κυβέρνησης – Διοίκησης Ε.Α.Σ. , όπου μέσα από το επιχειρησιακό σχέδιο ετοιμάζουν από τον καινούργιο χρόνο επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα , μείωση προσωπικού , κατάργηση ειδικοτήτων , μετακινήσεις εργαζομένων από Εργοστάσιο σε Εργοστάσιο .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσει η εργοδοτική τρομοκρατία που ασκείται στους εργαζόμενους με την σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης .

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ : Κάτω τα χέρια από τον ΕΛΟΕΝ και την περιουσία των ναυτεργατών

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ με αφορμή έγγραφο του υπουργείου Εργασίας, στο...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Να σταματήσει άμεσα κάθε είδους δίωξη κατά του σωματείου – μέλους μας και των μελών του ΔΣ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την επιχείρηση εκφοβισμού κατά των εργαζομένων στην...

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: Να ανακληθούν άμεσα οι τρομοκρατικές απολύσεις των εργαζομένων στην PeopleCert

 Η εργοδοτική τρομοκρατία δε θα περάσει! Να ανακληθούν άμεσα οι τρομοκρατικές απολύσεις των εργαζομένων στην...