Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Πληροφορικής Ν. Αττικής καταγγέλλει την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου Ρουπακιά

0

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

 Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ, καταγγέλλει την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου ναζιστή, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες και της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων για την αποφυλάκιση.

 Εμείς οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να μη δείξουμε καμία ανοχή απέναντι στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, και όλων των άλλων εγκληματικών ενεργειών που έκανε η Χρυσή Αυγή, χτυπώντας συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα και όχι μόνο.

 Οποιοδήποτε μάσκα και να φορέσει η δολοφονική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, έναν και μοναδικό σκοπό και στόχο έχει, να υπηρετήσει και να προφυλάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το μεγάλο κεφάλαιο, ντόπιο ή ξένο. Η εγκληματική, φασιστική, ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι εχθροί του λαού, εχθροί των εργατών, υπηρέτες των αφεντικών. Τους ενοχλεί η οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων, η δράση των ταξικών σωματείων.

 Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, να καταδικάσουν την απόφαση και να απομονώσουν τη δράση των διάφορων φασιστοειδών.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.