Το Συνδικάτο γάλακτος – τροφών – ποτών Νομού Λάρισας, καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας στα Γιάννενα

Η Διοίκηση του Συνδικάτου γάλακτος – τροφών – ποτών Νομού Λάρισας, καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας στα Γιάννενα, ενάντια σε συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Ε.Κ Ιωαννίνων και εργαζόμενους, που διεκδικούν την επαναπρόσληψη τους και περιφρουρούν το δικαίωμα τους να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία των supermarkets «MARKETIN».

Η εργοδοσία, με τις πλάτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιτίθεται βάναυσα σε απολυμένους εργάτες (πρώην Καρυπίδη), που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή και την πληρωμή τους και στους ταξικούς συνδικαλιστές, φτάνοντας στο πρωτοφανές σημείο να συλλαμβάνονται μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν για να σταματήσουν να αγωνίζονται.

Η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Το Συνδικάτο γάλακτος – τροφών – ποτών Ν. Λάρισας, στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του. Αξιώνει την άμεση απελευθέρωση του Προέδρου του Ε.Κ Ιωαννίνων, των άλλων συνδικαλιστών και εργαζομένων που έχουν συλληφθεί, με παραγγελία των αφεντικών των supermarkets «MARKETIN».

Για τη Διοίκηση

Comments are closed.