Το ΠΑΜΕ στο Διεθνές Συνέδριο Αλληλεγγύης με το Λαό της Συρίας, της ΠΣΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο της ΠΣΟ, Αλληλεγγύης με το Λαό της Συρίας, Ενάντια στην Ιμπεριαλιστική Επέμβαση και την επίθεση που δέχεται ο λαός της Συρίας. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Σεπτέμβρη στη Δαμασκό της Συρίας με τη συμμετοχή δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων, από όλες τις ηπείρους.

Το ΠΑΜΕ στο χαιρετισμό του, αφού αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας του ΠΑΜΕ με τη Γενική Ομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας κατήγγειλε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μισθοφόρων της στο συνδικαλιστικό κίνημα, όπως είναι η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων. Το ΠΑΜΕ κατήγγειλε την διαχρονική στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων που στηρίζουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα των προσφύγων και την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας σε αυτούς που οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ξεριζώνουν από τις πατρίδες τους.

Το ΠΑΜΕ δεσμεύτηκε να πάρει νέες πρωτοβουλίες, τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για να εκφραστεί ακόμα πιο μαζικά η Αλληλεγγύη των εργαζομένων της Ελλάδας με το Συριακό λαό για τον τερματισμό της ιμπεριαλιστικής επέμβασης.

 Φωτογραφίες εδώ: https://plus.google.com/+PamehellasGr/photos

 

Περισσότερα

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...