Το ΠΑΜΕ στο Διεθνές Συνέδριο Αλληλεγγύης με το Λαό της Συρίας, της ΠΣΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο της ΠΣΟ, Αλληλεγγύης με το Λαό της Συρίας, Ενάντια στην Ιμπεριαλιστική Επέμβαση και την επίθεση που δέχεται ο λαός της Συρίας. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Σεπτέμβρη στη Δαμασκό της Συρίας με τη συμμετοχή δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων, από όλες τις ηπείρους.

Το ΠΑΜΕ στο χαιρετισμό του, αφού αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας του ΠΑΜΕ με τη Γενική Ομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας κατήγγειλε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μισθοφόρων της στο συνδικαλιστικό κίνημα, όπως είναι η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων. Το ΠΑΜΕ κατήγγειλε την διαχρονική στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων που στηρίζουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα των προσφύγων και την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας σε αυτούς που οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ξεριζώνουν από τις πατρίδες τους.

Το ΠΑΜΕ δεσμεύτηκε να πάρει νέες πρωτοβουλίες, τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για να εκφραστεί ακόμα πιο μαζικά η Αλληλεγγύη των εργαζομένων της Ελλάδας με το Συριακό λαό για τον τερματισμό της ιμπεριαλιστικής επέμβασης.

 Φωτογραφίες εδώ: https://plus.google.com/+PamehellasGr/photos

 

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Βενεζουέλας

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ένταση της κρατικής καταστολής και αυταρχισμού, την κλιμάκωση των βίαιων...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Αργεντινής στην Γενική Απεργία στις 24 Γενάρη

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και τον λαό...

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ σε αγωνιστικό κλίμα με αισιοδοξία...