Το ΠΑΜΕ εκφράζει την θλίψη του για την μεγάλη καταστροφή από την πυρκαγιά στην περιοχή Λειρία στην Πορτογαλία

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί Σύντροφοι της CGTP In,

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο που εκπροσωπεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζει την θλίψη του για την μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε από την πυρκαγιά στην περιοχή Λειρια, και τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων, καθώς και τον τραυματισμό πάνω από 50, κυρίως πυροσβεστών.

Η εκμετάλλευση και καταστροφή του περιβάλλοντος δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά συνέπεια του κυνηγιού του κέρδους από τις πολυεθνικές. Σε αυτό το πλαίσιο οι εργαζόμενοι είναι τα μεγαλύτερα θύματα των περιβαλλοντικών αλλαγών. Η προστασία του Περιβάλλοντος, της ζωής των εργαζόμενων συνδέεται άμεσα με τον αγώνα για την προστασία της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, της προστασίας της δουλειάς και των μισθών.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της Πορτογαλίας και σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων.

 

Περισσότερα

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή

Καταφτάνουν στα γραφεία του ΠΑΜΕ μηνύματα αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή,...