Το ΠΑΜΕ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη της Ινδίας μπροστά στην Γενική Απεργία της 2ης Σεπτέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ που εκπροσωπεί το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας εκφράζει την Αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη της Ινδίας μπροστά στην Γενική Απεργία της 2ης Σεπτέμβρη.

Τα τελευταία χρόνια η Ινδία διαφημίζεται ως η ανερχόμενη οικονομική δύναμη. Όμως ο τεράστιος πλούτος που παράγεται δεν πηγαίνει στο λαό. Αντίθετα, γίνεται ακόμη πιο προκλητική η αντίθεση μεταξύ μιας μειοψηφίας που ζει στην χλιδή και της τεράστιας πλειοψηφίας του λαού που ζει στην φτώχεια. Και στην Ελλάδα μέχρι πριν λίγα χρόνια οι πολιτικές δυνάμεις του Κεφαλαίου υποστήριζαν ότι η οικονομική ανάπτυξη, η συμμετοχή σε ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγούσαν στην βελτίωση της ζωής του λαού. Όμως η αναπόφευκτη κρίση του καπιταλισμού ήρθε να τους διαψεύσει. Είτε στην ανάπτυξη, είτε στην κρίση του Καπιταλισμού, οι εργαζόμενοι θα είναι το θύμα για την κερδοφορία των πολυεθνικών. Απέναντι στο κεφάλαιο όπλο μας είναι η οργάνωση, η αντίσταση και ο αγώνας για τα δικαιώματα μας.

Το ΠΑΜΕ, εκφράζει την Αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας στην Απεργία που καλούν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Ινδίας, μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και σας εύχεται κάθε επιτυχία στον αγώνα σας.

 

 

Περισσότερα

Διαδικτυακή εκδηλωση του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστών απο τη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πραγματοποιήθηκε χθές, 22 Ιουλίου, η διαδικτυακή εκδηλωση του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστών απο...

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...