Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας, καταγγέλει την εργοδοσία της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας, καταγγέλει την εργοδοσία της Ηλεκτρονικής Αθηνών, η οποία έκλεισε πολλά καταστήματα πανελλαδικά, έχει βάλει 70% εκπτώσεις σε εκθεσιακά προϊόντα σε καταστήματα που σκοπεύει να κλείσει άμεσα και ταυτόχρονα έβαλε σε υποχρεωτικές άδειες εργαζόμενους. Επίσημα δε οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας τους και όσα δικαιώματα απορρέουν από τις συμβάσεις τους. Ο κίνδυνος της απόλυσης είναι άμεσος για όλους τους εργαζόμενους που επι χρόνια της έδιναν με την δουλειά της κέρδη.

Η εργοδοσία της Ηλεκτρονικής Αθηνών, προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της, τη κερδοφορία της προχώρησε τα προηγούμενα χρόνια, σε μειώσεις μισθών και σε απολύσεις. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη προσφέροντας το μισθό ενός μήνα για συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της εταιρείας!!

Το ΕΚΝΛ, διεκδικεί, την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και σε περίπτωση οριστικού κλεισίματος την εξασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Απεργιακή συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Καμία ανοχή – Όχι άλλοι νεκροί στο μεροκάματο! Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα εργοδοτικά και κρατικά...
00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...