Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου καταγγέλλει την απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου χρυσαυγίτη Ρουπακιά

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Η απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, επειδή έληξε το ανώτατο όριο προφυλάκισης του είναι προκλητική και κατάπτυστη.

Είναι σοβαρή αρνητική εξέλιξη που δεν προκαλεί μόνο το κοινό αίσθημα αλλά προκαλεί και ανησυχία για το πως η κωλυσιεργεία των δικαστικών αρχών αφήνει έξω δολοφόνους, ενώ έχουν αποφυλακιστεί ήδη και όλοι οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι εργαζόμενοι , η νεολαία , ο λαός μας να απομονώσει παντού την εγκληματική – ναζιστική οργάνωση, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά, να μην τους αφήσει τόπο να σταθούν, αυτούς, τη σάπια ιδεολογία τους και το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο Δεν είναι ατύχημα, είναι έγκλημα! Ή τα κέρδη τους...