Το Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου καταγγέλλει την καταστολή σε βάρος των συνταξιούχων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει στους εργαζόμενους και σε όλο το λαό της περιοχής την επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους διαδηλωτές συνταξιούχους στην σημερινή συγκέντρωση ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης που ψηφίζει και εφαρμόζει και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Είναι αδίστακτοι . Είναι ξεδιάντροποι.

Αποτελεί πρόκληση η εκ των υστέρων πρωθυπουργική “ευαισθησία” Ποιόν κοροϊδεύουν;

Δεν έχει ακούσει άραγε ο Πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι για τις εκατοντάδες συνδικαλιστικές διώξεις ; Δεν είδε που ξυλοφορτώθηκαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι προχθές στο υπουργείο Εργασίας;

Όσο και αν θέλουν να κρυφτούν δεν κρύβεται η απόφαση όλων των μελών της κυβέρνησης και των κομμάτων που μαζί περνάνε τα μνημόνια ότι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου πάση θυσία, αφού ξέρουν ότι η βαρβαρότητα που ζούμε δεν μπορεί να γίνει για πολύ ακόμη αποδεκτή και οι κινητοποιήσεις είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας του λαού.

Καλούμε τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της περιοχής άμεσα να απαντήσουν με αποφάσεις αγωνιστικής κλιμάκωσης στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση – ΕΕ – κουαρτέτο -επιχειρηματικοί όμιλοι!

Να διεκδικήσουν με αποφασιστικότητα αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι “περασμένα – ξεχασμένα”.

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...