Το Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου καταγγέλλει την καταστολή σε βάρος των συνταξιούχων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει στους εργαζόμενους και σε όλο το λαό της περιοχής την επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους διαδηλωτές συνταξιούχους στην σημερινή συγκέντρωση ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης που ψηφίζει και εφαρμόζει και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Είναι αδίστακτοι . Είναι ξεδιάντροποι.

Αποτελεί πρόκληση η εκ των υστέρων πρωθυπουργική “ευαισθησία” Ποιόν κοροϊδεύουν;

Δεν έχει ακούσει άραγε ο Πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι για τις εκατοντάδες συνδικαλιστικές διώξεις ; Δεν είδε που ξυλοφορτώθηκαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι προχθές στο υπουργείο Εργασίας;

Όσο και αν θέλουν να κρυφτούν δεν κρύβεται η απόφαση όλων των μελών της κυβέρνησης και των κομμάτων που μαζί περνάνε τα μνημόνια ότι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου πάση θυσία, αφού ξέρουν ότι η βαρβαρότητα που ζούμε δεν μπορεί να γίνει για πολύ ακόμη αποδεκτή και οι κινητοποιήσεις είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας του λαού.

Καλούμε τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της περιοχής άμεσα να απαντήσουν με αποφάσεις αγωνιστικής κλιμάκωσης στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση – ΕΕ – κουαρτέτο -επιχειρηματικοί όμιλοι!

Να διεκδικήσουν με αποφασιστικότητα αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι “περασμένα – ξεχασμένα”.

Περισσότερα

Νέο εργοδοτικό και κρατικό έγκλημα στην Κόρινθο – Εργοδοσία και κυβέρνηση έχουν μετατρέψει τους χώρους δουλειάς σε σφαγεία εργατών!

Λίγες μόλις μέρες μετά τη μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο σκραπ στον Ασπρόπυργο, με έναν...

Μαχητικό απεργιακό μήνυμα την Κυριακή 19 Ιουλίου από τους εργαζόμενους στο Εμπόριο σε όλη τη χώρα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Με απεργιακές συγκεντρώσεις, παρεμβάσεις έξω από καταστήματα και συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιούλη η...
00:07:48

Παρέμβαση της Ντ. Γκογκάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (AUDIO)

Ντίνα Γκογκάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ: Στις 19 Ιούλη οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο απεργούν...