Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και τα ταξικά σωματεία καλούν τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής να εκφράσουν έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και τα ταξικά σωματεία καλούν τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής να εκφράσουν έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων που αγωνίζονται για αξιοπρεπείς συντάξεις που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους .

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων , βάζοντας σε πλήρη εφαρμογή όλο το αντεργατικό πλαίσιο των δυο πρώτων μνημονίων και διευρύνοντάς το με το 3ο μνημόνιο, έχει εξαπολύσει ανελέητη επίθεση στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των συνταξιούχων και συνολικά στην εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα .

Ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε είναι ο δρόμος του αγώνα , συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία – συλλόγους , δυναμώνοντας την κοινωνική συμμαχία εργατών – μικροαγροτών – ΕΒΕ.

Δεν είναι ανίκητοι , έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη συγκέντρωση των συνταξιουχικών σωματείων του νομού την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Οκτώβρη ώρα 10:30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η άνοδος της ΔΑΣ στο 38ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Στο 38o συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, όπου εκφράστηκαν με την ψήφο τους  περίπου 240.000 δημόσιοι...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το Σαββάτο 3 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συνεδρίασε το Σάββατο 03/12/2022 και αποφάσισε τα εξής: Τη...

Σωματεία Ν. Αττικής: 8 Γενάρη θεατρική παράσταση για τα παιδιά μας ” Ο θησαυρός της Βαγίας”

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, τις οικογένειες τους και φυσικά τα παιδιά τους χρόνια...