Τοπικές Γραμματείες Ικαρίας – Φούρνων : Κάλεσμα σε ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση

Δημοσιεύτηκε στις

 

 

Στο πλευρό των σωματείων, των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων που παίρνουν την πρωτοβουλία και διεκδικούμε Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να αναπληρώνουν τις βαριές απώλειες των τελευταίων χρόνων, παλεύουμε για την κατάργηση των αντασφαλιστών νόμων που ο ένας μετά τον άλλο οικοδομούν ένα σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα για εμάς και τα παιδιά μας.

 Όλες και όλοι στον αγώνα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.

Απαιτούμε την επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, την αναπλήρωση των απωλειών μας! Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ!

Δε μπορούμε να ζούμε με μισθούς ψίχουλα, χωρίς κοινωνική ασφάλιση, χωρίς δικαιώματα στη δουλειά!

Στις 17 Οκτώβρη καταθέτουμε το δικό μας πόρισμα! Το πόρισμα των εργαζομένων!

Καταθέτουμε σχέδιο νόμου σε όλα τα κόμματα της Βουλής (εκτός από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής).

Απαιτούμε να συζητηθεί και να γίνει νόμος!

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!

Καλούμε τους συναδέλφους μας σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς, κάθε εργαζόμενο που βασανίζεται από τα συνεχόμενα βάρβαρα μέτρα, να αξιοποιήσουμε τη δύναμή μας!

Κανένας κλάδος μόνος του, κανένα σωματείο μόνο του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ενιαία κι οργανωμένη επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας. Δυναμώνουμε το μέτωπο μας, απέναντι στη μεγαλοεργοδοσία του κάθε κλάδου, που μας θέλει φτηνούς, ευέλικτους, χωρίς δικαιώματα.

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, με τη μίζερη ζωή!

Οργανώνουμε με τόλμη το μεγάλο μέτωπο αγώνα για τη διεκδίκηση των απωλειών που είχαμε σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις και κυρίως την κατάργηση των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν ή καταργούν τις ΣΣΕ!

Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή με βάση την εποχή μας, τον 21ο αιώνα, τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Να μη ζήσουμε σαν δούλοι! 

Περισσότερα

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Ευβοίας: Αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 7 Νοέμβρη στη Χαλκίδα.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης για κλιμάκωση των αγωνιστικών δράσεων...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: 3 Νοέμβρη Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη της δημόσιας Υγείας. Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες...

Σωματείο εργαζομένων Tasty Foods: Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων Tasty Foods καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι που...