Την Κυριακή 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

“Μπες στο παιχνίδι για το παρόν

και το μέλλον που μας αξίζει.

Οργανώσου στο σωματείο σου!”

Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης.

Σε όλους τους λαούς που δέχονται την επίθεση των ιμπεριαλιστών.

Την Κυριακή 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης στο πλαίσιο της έναρξης του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ.

 Με αυτήν την εκδήλωση συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στον παλαιστινιακό λαό που για χρόνια υποφέρει από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον δίκαιο αγώνα του να αποκτήσει το δικό του ανεξάρτητο κράτος εντός των συνόρων του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

 Η κλιμακούμενη επιθετικότητα του Ισραήλ εναντίον των κινητοποιήσεων των Παλαιστινίων που γίνεται με τις “πλάτες” των ΗΠΑ, της ΕΕ και τη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ αλλά και κυβερνήσεων όπως η ελληνική έχει οδηγήσει σήμερα πάνω από 300 παιδιά Παλαιστινίων φυλακισμένα στο Ισραήλ ενώ πάνω από 8.000 ανήλικοι Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί και περάσει από ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000.

 Ένα από αυτά τα παιδιά είναι η 17χρονη Άχεντ Ταμίμι που καταδικάστηκε από το ισραηλινό στρατοδικείο σε 8μηνη φυλάκιση και πρόστιμο 1.500 δολαρίων επειδή αντιστάθηκε στις ισραηλινές αρχές κατοχής επειδή υπερασπίστηκε τον τόπο της.

 Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι σπουδαστές και οι φοιτητές, οι μαθητές μέσα από τα Σωματεία, Συλλόγους, και τα μαθητικά Συμβούλια να καταδικάσουν τις εν ψυχρώ δολοφονίες Παλαιστίνιων διαδηλωτών στη Γάζα από το ισραηλινό κράτος δολοφόνο.

Να αποκαλυφθεί στα μάτια των νέων της χώρας μας η αιτία που δημιουργεί τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και αγριότητες ενάντια στους λαούς, που δεν είναι άλλη από την ακόρεστη όρεξη των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων τους για συνεχή κερδοφορία.

Στα πλαίσια αυτά η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ διοργανώνει φιλικό αγώνα για την έναρξη του Πρωταθλήματος ανάμεσα σε ομάδα από την Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών Ελλάδας και ομάδα Νέων Εργαζομένων.

 Η εκδήλωση και το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθούν στο «Δημοτικό Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης» του Δήμου Χαϊδαρίου (Ιερά Οδός 240) την Κυριακή 15 Απριλίου στις 10πμ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρευρεθούν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο πρέσβης της Παλαιστίνης Μαρουάν Τουμπάσι, αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Γ.Γ. Γιώργο Μαυρίκο.

Μετά τον αγώνα θα γίνει η παρουσίαση των 88 ομάδων και η κλήρωση των ομίλων.

Στην εκδήλωση καλούμε τα Συνδικάτα να δώσουν μαζικό παρόν, αλλά και τις 88 ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Εργατικό Πρωτάθλημα.

 

Για την πρόσβαση στο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου Τ. Χαραλαμπίδης:

Με τα πόδια: 10 Λεπτά από τη στάση του Μετρό «Αγ. Μαρίνα».

Με Μετρό: Γραμμή 3 (Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα, Μπλε Γραμμή) και στη συνέχεια την Λεωφορειακή Γραμμή Α16 στάση Σιδηροπούλου.

Με Λεωφορείο: Γραμμή Α16 (πλατεία Κουμουνδούρου – Ελευσίνα) στάση Σιδηροπούλου.

Πλησίον του γηπέδου υπάρχει χώρος στάθμευσης.

e-mail:[email protected]

[email protected]

Η Γραμματεία Νέων

 

Περισσότερα

Γραμματεία Νέων : Κάλεσμα για εκδήλωση 25 Απρίλη στη 1μ.μ. στην πλατεία Πρωτομαγιάς (αμφιθέατρο) στο Πεδίον του Άρεως

«Σκλάβοι του 21ου αιώνα  ΔΕΝ θα γίνουμε! Δουλειά-Ζωή με δικαιώματα!» Η Γραμματεία Νέων ΠΑΜΕ απευθύνει...

Ανακοίνωση της Γραμματείας Νέων του Π.Α.ΜΕ για τις εξελίξεις με το ΚΕΘΕΑ

 Η γραμματεία νέων του Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει την  φυσική συνέπεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του...