Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των σωματείων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των σωματείων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, ενάντια στις νοθείες που θέλουν να εφαρμόσουν οι δυνάμεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού  ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ, στο επερχόμενο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου.

Καταγγέλλουμε  την απόφαση του Πρωτοδικείου Πάτρας για συμμετοχή των νόθων αντιπροσώπων, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά δικαστικές αποφάσεις που υπηρετούν τις δυνάμεις  του κεφαλαίου στο συνδικαλιστικό κίνημα, για την αλλοίωση του συσχετισμού δύναμης.

Οι ναυτεργάτες έχουν πλούσια εμπειρία αυτών των δυνάμεων στην ΠΝΟ, που συνεχίζουν τις εκφυλιστικές νόθες διαδικασίες όπως έκαναν και στο πρόσφατο συνέδριο της ομοσπονδίας.

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους να απομονώσουν τις δυνάμεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και του οπορτουνισμού σε κάθε χώρο δουλειάς, με την ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων, για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του.

 

 ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  •   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  •   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ  Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  •  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ  ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

 

 

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…

Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…!!! Στην παραίτησή του από το Γενικό Συμβούλιο...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη των τεθωρακισμένων Ρήγα Τσούνη, ο...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι Απεργία. Είναι σύγκρουση

Πρωτομαγιά 2026: 140 χρόνια αγώνα — Συνεχίζουμε! Όλες και όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή...