Τα επιχειρησιακά σωματεία της LOREAL, της ΜΠΕΡΙΓΚΕΡ, του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αποφάσισαν να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12 Οκτώβρη στο Υπουργείο Εργασίας στις 5.00μ.μ. για τον συνδικαλιστικό νόμο

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του κλαδικού συνδικάτου με την συμμετοχή και των επιχειρησιακών σωματείων της LOREAL, της ΜΠΕΡΙΓΚΕΡ, του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, και αποφάσισαν να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12-10 στις 5.00μ.μ. για τον συνδικαλιστικό νόμο, στο υπουργείο εργασίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Αποφάσισαν να γίνουν συγκεντρώσεις περιοδείες εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς να συζητηθεί η προσπάθεια της συγκυβέρνησης να εμποδίσει την αγωνιστική δραστηριότητα των ταξικών συνδικάτων με το νομοσχέδιο, που στόχο έχουν να εμποδίσουν την δραστηριότητα του κλαδικών συνδικάτων και των επιχειρησιακών σωματείων την μάχη για την υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων την μάχη για την ανάκτηση των απωλειών που είχαν οι εργαζόμενοι στα χρόνια της κρίσης. Θα καλέσει ανοιχτά τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν ενεργά στην προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων όταν το νομοσχέδιο καταθέτει στην Βουλή καθώς και άλλων πρωτοβουλιών.

 

Η διοίκηση

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...