Ταξικά και Διεθνιστικά το ΠΑΜΕ Τιμά την 8η Μάρτη Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα, 8 Μάρτη 2018, το ταξικό κίνημα της Ελλάδας τιμά την Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, τις αγωνιζόμενες γυναίκες όλου του κόσμου.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εργαζομένων Γυναικών της ΠΣΟ που ξεκινά σήμερα στον Παναμά.

Εκφράζοντας την ταξική του αλληλεγγύη στις αγωνιζόμενες εργάτριες της Τουρκίας, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε κινητοποίηση μαζί με τις απολυμένες εργάτριες της επιχείρησης REAL.

Το απόγευμα το ΠΑΜΕ θα χαιρετίσει σε Εκδήλωση του Συνδικάτου NAKLYATIs, στην Κωνσταντινούπολη αφιερωμένη στη Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας.

Φωτογραφίες:

https://plus.google.com/photos/111424066969409429174/album/6530526003161629521?authkey=CLrgitz31OTJigE

 

Περισσότερα

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Στη διοίκηση της ΓΣΕΕ σχηματίστηκε συγκυβέρνηση. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μοίρασαν τις καρέκλες, τα πόστα...

Το «θέατρο από εργάτες για εργάτες», συγκινεί και ενθουσιάζει

Σε θερμά χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «Χωρίς εσένα Γρανάζι δε γυρνά - Εργάτη μπορείς...