Σύνδεσμος Ιδ. Υπαλλήλων Αθήνας : Καταγγέλουμε την παρέμβαση φασιστοειδών σε δομή φιλοξενίας προσφύγων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπάλληλων ΑΕ και Γραφείων καταγγέλλει την παρέμβαση φασιστοειδών  σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Μοσχάτο.

 Συγκεκριμένα την Τέταρτη το βράδυ, παραμονή της 24ωρης απεργίας, φασίστες πέταξαν τρικάκια ρατσιστικού περιεχομένου έξω από το χώρο, τα οποία δεν έφεραν υπογραφή κάποιας οργάνωσης. Ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενίας είχε ξαναγινεί στόχος φασιστών πριν από λίγο καιρό όταν άγνωστοι είχαν ζωγραφίσει στους τείχους σβάστικες.

 Το σωματείο, που το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει την παρέμβαση του σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων μέσω των μελών του που εργάζονται στις ΜΚΟ, τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από την δράση του κατά του φασισμού, αντίθετα θα εντείνει τον αγώνα για την πολιτική και ιδεολογική απομόνωσή του.

 Με οργάνωση, αγώνα, αλληλεγγύη, να δυναμώσει η ταξική πάλη  Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου που γεννάει και εκτρέφει τους απόγονους του ναζισμού-φασισμού και τα μορφώματα τους.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: Όλοι 12 Γενάρη στα Δικαστήρια

Πάρτε πίσω την άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ του...

Σωματείο ΔΕΛΤΑ Ν. Αττικής: Όλοι στην απεργία 13 Γενάρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ 12 ΓΕΝΑΡΗ 23:00μμ-ΛΗΞΗ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου “Ρόζα Ιμβριώτη”: Αποφάσεις συνεδρίασης διοικητικού συμβουλίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στη συνεδρίασή του στις 8/1 συζήτησε, εκτίμησε κι...