Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων: Στάση Εργασίας Την Τετάρτη 20 Ιούλη

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων,

Η κυβέρνηση σέρνει στα δικαστήρια και πάλι τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη επειδή αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία που θα οδηγούσαν σε απολύσεις συναδέλφους μας.

Με αποφασιστικότητα να απαντήσουμε όλοι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς  που συνεχίζοντας την πολιτική όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων υλοποιεί την πολιτική των μνημονίων και  ανατροπών σε βάρος των εργαζομένων με την στήριξη της ΕΕ για λογαριασμό των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που βλέπουν στην Τοπική Διοίκηση μεγάλα φιλέτα κερδοφορίας με εργαζόμενους σκλάβους.

H αυταρχικός κατήφορος είναι προϊόν   και συνέπεια της αντιλαϊκής πολιτικής. Με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Είμαστε στο πλευρό του αγωνιστή δημάρχου και καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία  στο δικαστικό μέγαρο απαιτώντας.

Να σταματήσει τώρα η δίωξη του αγωνιστή δήμαρχου.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ, ΑΠΟ 8π.μ. ΕΩΣ 12:00

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Στο επίκεντρο οι ΣΣΕ, τα δικαιώματα και η ασφάλεια των ναυτεργατών

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, με τη μαζική...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η πολεμική αεροπορία καλεί τους φοιτητές να προσφέρουν την επιστήμη τους στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε ΦΕΚ που παροτρύνει νέους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Αποφάσεις συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου για τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΣ – Οι δράσεις του επόμενου...