Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Να σταματήσουν οι διώξεις των εργαζομένων στον Καρυπίδη

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δίνει καθημερινά εξετάσεις στο κεφάλαιο. Στο στόχαστρο της κατ ‘εντολή της εργοδοσίας “MARKETIN” μπήκαν χθες οι εργαζόμενοι του Καρυπίδη και ο πολύμηνος αγώνας τους, για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα μηνών και να συνεχίζουν να εργάζονται . Αυτός ο αγώνας μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια του νέου διάδοχου της επιχείρησης Καρυπίδης, του κου “MARKETIN”. Γι’ αυτό το πρωί της Κυριακής δυο εργαζόμενοι του Καρυπίδη στα Γιάννενα σύρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ενώ είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στα σπίτια των υπολοίπων εργαζομένων στον Καρυπίδη και συνδικαλιστών του σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Ιωαννίνων.

 Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ επιστρατεύονται για να προστατεύσουν την εργοδοσία των MARKETIN και να χτυπήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Καρυπίδη στα Γιάννενα.

 Η εργοδοσία και η Κυβέρνηση τους, θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους εργατικούς αγώνες και αυτές οι ενέργειες είναι ένα δείγμα για που το πάνε μπροστά στο νέο νόμο για το χτύπημα στην απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες που προετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να φέρει.

 Απαιτούμε :

 

  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

  • ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

 

 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

Το Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Η PEOPLECERT απολύει, τρομοκρατεί και εμποδίζει την συνδικαλιστική δράση

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ PEOPLECERT ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Να Παρθούν Τώρα...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα

Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα Να σημάνει παντού συναγερμός....

Σωματεία – Φορείς Έβρου: Σύσκεψη 8 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7μ.μ.στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΒΡΟΥ Τρεις μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο νομό...