Σωματ. Εργαζομ. COSCO (ΕΝΕΔΕΠ): Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά να κρίνει παράνομη την απεργία δεν πτοεί κανέναν

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ τη Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη  στις  6.00 πμ στις προβλήτες του ΣΕΜΠΟ.

Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο, συνεχίζουμε μαζικά και αποφασιστικά τον αγώνα μας για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις.

Η προσπάθεια της εργοδοσίας που αξιοποιεί όλα τα μέσα για να διασπάσει τους εργαζόμενους θα πέσει στο κενό.

Ούτε  εργοδοτικά σωματεία ούτε δικαστήρια μπορούν να κάμψουν την αποφασιστικότητα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά να κρίνει ως παράνομη την απεργία μας δεν πτοεί κανέναν.

Νόμος είναι το δίκιο μας. Νόμος μας είναι η υπογραφή ΣΣΕ με συγκροτημένα ασφαλιστικά δικαιώματα. Νόμος είναι να γυρνάμε στα σπίτια μας σώοι και αξιοπρεπείς.

Η κυβέρνηση έχει πολύ σοβαρές ευθύνες που έχει απελευθερώσει τα χέρια της εργοδοσίας, με δεσμεύσεις απέναντι σε Cosco, ΣΕΠ ΑΕ, Dport και εργολάβους.

Συνεχίζουν να μην υπογράφουν ΣΣΕ αξιοποιώντας το δικό της μόρφωμα για να σαμποτάρει την υπογραφή ΣΣΕ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν πιο μαζικά και αποφασιστικά στον αγώνα μας για την υπογραφή ΣΣΕ, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, εργατικά σωματεία, να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Τώρα όλοι μαζί σαν μια γροθιά δίνουμε τη μάχη της απεργιακής περιφρούρησης.

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά  τον αγώνα μας:

  • Υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις

  • 6μελης πόστα

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για ΟΛΟΥΣ του εργαζόμενους

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Περισσότερα

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλοι στην κινητοποίηση 14 Αυγούστου το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/8 ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός: Το κρουαζιερόπλοιο με τους Ισραηλινούς στρατιώτες είναι ανεπιθύμητο

Η Ελλάδα ΔΕΝ θα γίνει χώρα αναψυχής για όσους συμμετέχουν στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Κάλεσμα σε Κινητοποίηση 14 Αυγούστου

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ...