Κυριακή, 14 Αυγούστου

Σωματειο Εργαζομενων Boehringer: Καταγγέλλουμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που στελεχώνονται με εργοδότες

0

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο για το «ποιος είναι ποιος», ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της Ο.Ι.Υ.Ε. Καραγεωργόπουλος, δηλαδή: 

«Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που σύμφωνα με τους σκοπούς της: 

Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιριών τυχερών παιγνίων

  • Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις
  • Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα
  • Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.» 

καταγγέλλει και καλεί, αφ΄ ενός μεν την διοίκηση της ΓΣΕΕ να αποπέμψει τον εν λόγω «συνδικαλιστή», την δε διοίκηση της Ο.Ι.Υ.Ε. να καθαιρέσει και να διαγράψει τον εν λόγω εργοδότη – συνδικαλιστή, προκειμένου να τον διευκολύνουν να ενταχθεί στον χώρο του, δηλαδή στους συνδέσμους των εργοδοτών. 

Καταγγέλλουμε ευθέως τις συνδικαλιστικές αυτές ηγεσίες που, χωρίς συστολή, στελεχώνονται με εργοδότες «για να προστατέψουν τους εργαζόμενους», όπως δηλώνει με θρασύτητα ο εν λόγω «συνδικαλιστής». 

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουμε τα ταξικά μας αυτιά και μάτια ανοιχτά, προκειμένου να διαφυλάττουμε τα συνδικάτα μας από τους αντιπάλους μας, που ταξικά είναι οι εργοδότες και τα φερέφωνα τους. 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.