Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ζακύνθου : Καμιά ανοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο !

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !!!

Τρίτη 17 Απρίλη στις 7.30 το απόγευμα  συλλαλητήριο στο Εργατ/κο Κέντρο Ζακύνθου

 

          Η διοίκηση  του Σωματείου μας καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την επέμβαση των ΗΠΑ – Μ. Βρετανίας – Γαλλίας στη Συρία. Επέμβαση που «δένει» με τις απαιτήσεις και τις αξιώσεις του ΝΑΤΟ της ΕΕ για τα τεράστια συμφέροντα τους σε μια περιοχή πλούσια σε ενεργειακές πηγές και με τον ανταγωνισμό με άλλους μεγάλους παίκτες όπως η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν να γιγαντώνεται.

            Η κυβέρνηση έχει βάλει στα  «βαθιά»  τη χώρα και τους εργαζόμενους σε αυτό το «αλισβερίσι». Παρά το λεγόμενα της έχει παραχωρήσει κάθε δυνατή βοήθεια σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, συνεργάζεται με κράτη-δολοφόνους όπως το Ισραήλ, καλλιεργεί τον εφησυχασμό στον ελληνικό λαό, έχει γεμίζει το Αιγαίο με το Νατοϊκό στόλο.

            Συνάδελφοι λέμε ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που ματώνει το λαό όπως μας ματώνει η πολιτική  τους σε περίοδο <<ειρήνης>>.

            Καταδικάζουμε την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τις κυβερνήσεις που στηρίζουν αυτή την πολιτική και βάζουν τους εργαζόμενους να αλληλοσκοτώνονται για τα κέρδη των μετοχικών επιχειρήσεων, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων.

            Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και να μπλοκάρουμε κάθε δυνατή στήριξη στις φονικές μηχανές τους. Κανένας Έλληνας στρατιώτης εκτός συνόρων και επιστροφή όσων συμμετέχουν σε αποστολές εκτός Ελλάδας, κοινή πάλη με τους γειτονικούς λαούς

Συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο καταδίκης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία του Εργατικού Κέντρου την

Τρίτη 17 Απρίλη στις 7.30 το απόγευμα στο Εργατ/κο Κέντρο Ζακύνθου

         

                                                                                                                                    Από τη Διοίκηση

 

               

Comments are closed.