Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ζακύνθου : 3ωρη στάση εργασίας στην Ανακύκλωση

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις στην εργοδοσία και στην Επιθεώρηση Εργασίας χωρίς αποτέλεσμα, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας με ομόφωνη απόφασή του για τους εργαζόμενους στην Ανακύκλωση (επιχείρηση GREENMEDIASALTWATER – ΚΔΑΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, την τήρηση του ωραρίου, των μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 /6/2018 από την έναρξη της εργασίας 06:00 π.μ. έως και της 09:00 π.μ.

Για τη Διοίκηση

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...