Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση BOEHRINGER INGELHEIM για τις καταχρηστικές απολύσεις στην εταιρία Rivulis- Eurodrip

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, καταδικάζει σαν παράνομες και καταχρηστικές τις 2 απολύσεις εργαζομένων στην εταιρεία Rivulis- Eurodrip και καταγγέλλει όλους αυτούς που με την στάση τους και τις πολιτικές τους, στρώνουν το χαλί για να ξεσαλώνουν οι εργοδότες.

Συνάδελφοι, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή, η εκάστοτε προσχηματική λογική της ερογοδσίας προειμένου να δικαιολογεί τις απολύσεις και να πετά στην ανεργία εργαζόμενους, επειδή τόλμησαν να οργανωθούν για να ιδρύσουν το συλλογικό τους όργανο, το Σωματείο.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους εσάς και σας δηλωνούμε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας, στον αποφασιστικό αγώνα που οφείλετε να δώσετε για την ίδια σας τη ζωή. Σας παροτρύνουμε να μαζικοποιήσετε το σωματίο σας, καθιστώντας το όπλο και προϋπόθεση για να διεκδικήσετε ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς αλλά και αυξήσεις στους μισθούς καθώς και διεύρυνση όλων των δικαιωμάτων σας.

Εμείς με την ομοσπονδία και το κλαδικό μας συνδικάτο κάθε φορά αντιμετωπίζουμε την εργοδοτική αυθαιρεσία απ’ όπου κι αν προέρχεται και ξεσκεπάζουμε όλες τις πολιτικές που φορούν τον μανδύα τον φιλολαϊκό ενισχύοντας στην πραγματικότητα τους εργοδότες, στον διαχρονικό πόλεμο των συγκρουόμενων ταξικών συμφερόντων μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.